ABOUT تخریب ساختمان در تهران

About تخریب ساختمان در تهران

About تخریب ساختمان در تهران

Blog Article

بر اساس این سند، موعود شمخانی، معاون وقت منطقه آزاد اروند، گروه ساختمان‌سازی عبدالباقی را که مالک پروژه متروپل هستند، برای انجام امور اداری و مشارکت در یک پروژه ساختمانی، به شهرداری آبادان معرفی کرده است. اسناد رسیده به ایران اینترنشنال همچنین نشان از حمایت گسترده مقام‌های جمهوری اسلامی و مقام‌های محلی خوزستان از عبدالباقی دارند. بر پایه این اسناد، موعود شمخانی، معاون وقت فنی و زیربنایی منطقه آزاد اروند، در سال ۹۸ طی نامه‌ای به شهرداری آبادان، گروه مهندسین ساختمان سازی عبدالباقی را برای مشارکت در یک پروژه معرفی کرده است.

بقایای ساختمان متروپل نهایتاً در ۷ دی ۱۴۰۱ به‌طور کامل تخریب شد.[۷۵]

در صورت تغییر نقشه ساختمان کارشناسان شهرداری ناحیه که پروژه در آن منطقه واقع است باید از کم و کیف کار باخبر باشند در غیر اینصورت دچار مشکلات قانونی خواهید شد.

پیمانکاری حبیبی تحت عنوان برند معتبر «آی تخریب» پس از سال ها کسب تجربه موفق در زمینه تخریب ساختمان در تهران و شهرهای اطراف و همچنین خاکبرداری اصولی ، آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز می باشد.

عامل دوم و بسیار موثر در تعیین قیمت خاکبرداری-گودبرداری جنس خاک هست که نرم یا سفت بودنش مهمه.

↑ «رای پرونده متروپل در دادگاه تجدید نظر تأیید شد». ایسنا. ۲۰۲۲-۱۰-۲۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۱۲-۲۶.

در فضای مجازی علی دایی، شقایق دهقان، و تعدادی از افراد سرشناس این حادثه را تسلیت گفتند.[۱۰۵][۱۰۶]

خبرگزاری فارس». . دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.

از سوی دیگر، برخی از مالکان نیز به خاطر کمبود منابع مالی قادر به تامین هزینه های صدور مجوز نیستند و همین عامل پرونده آنها را با تاخیر همراه می کند.

نهادهای زیادی هستند که شهرداری باید از آنها استعلام بگیرد که همین موضوع، روند ساختمان در تهران صدور پروانه را طولانی می کند. البته اقداماتی هم انجام گرفته تا مدت زمان صدور مجوزهای ساختمانی به زیر ۲ ماه برسد.

سگ‌های تجسسی هلال احمر ۳ نفر را زنده از زیر آوار شناسایی کردند. همچنین دستگاه‌های زنده‌یاب ۳ نفر از محبوسان را زنده در زیرزمین پیدا کردند.

↑ «یک روز عزای عمومی در آبادان و خرمشهر اعلام شد». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

↑ «علت لغو اعزام هوایی آتش نشانان به آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

↑ «تعداد جانباختگان حادثه آبادان به ۱۸نفر رسید». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۶. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

Report this page